Els nostres serveis

Obra Nova

Amb una experiència de 35 anys al sector, l’assessorem a la recerca del terreny ideal, al disseny de la seva llar i una construcció al detall, tot de la mà de professionals qualificats i amb una gran experiència.

L’acompanyarem en tot moment des de que comenci a treballar amb nosaltres fins que tingui la casa dels seus somnis.

Reformes

Som especialistes tant en reformes integrals com en rehabilitació de diferents parts de la casa i interiorisme. Tenim multitud de possibilitats d’idees, distribucions, acabats, il•luminacions i per descomptat diferents maneres de portar el nostre projecte a terme.

El que desitgem és que la persona que vol fer l’obra pugui veure des del principi com quedarà el seu projecte final, de manera que pugui tenir una idea concreta clara i real des de la definició del projecte fins al final.

Comunitats

Tenim un equip de tècnics especialitzats en les reformes i reparacions orientades per a comunitats. Portem més de 15 anys realitzant el manteniment i reparacions a comunitats de tota la província de Barcelona.

Si demaneu una empresa seria, compromesa i amb tècnics qualificats no cal que busqueu més.

Projectes a mida

Desenvolupem qualsevol projecte que pugui somiar, tant d’arquitectura, d’enginyeria, d’interiorisme o decoració.

Hem format un grup multidisciplinari de professionals altament qualificats per tal de poder atendre les teves necessitats.